Onze diensten

Een kwalitatief hoogwaardig assortiment is voor ons vanzelfsprekend. Met service maken wij het verschil! Dagelijks zetten we alles op alles om de zwembadbouwer en zwembadinstallateur zowel op commercieel als op technisch gebied bij te staan.

Support

Wij bieden commerciële en technische ondersteuning, op afstand én ter plaatse. Een vraag over techniek, verkoop of inkoop? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Showroom

De juiste balans tussen sfeer en techniek is belangrijk. Ervaar het zelf in onze belevingsruimte te Geldrop. Wij verwelkomen er met plezier zwembadbouwers en zwembadinstallateurs samen met hun klanten voor een vrijblijvend en verhelderend gesprek.

Werkplaatsen

Om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van externe partijen, doen wij het liefst zoveel mogelijk in eigen beheer. Zo hebben we de kwaliteit en reactiesnelheid in eigen hand. Wij assembleren en repareren nagenoeg alles inhouse. In onze werkplaatsen kunnen we alle mogelijke schakelingen maken en/of simuleren.

Logistiek

Wij hechten veel belang aan een efficiënt voorraadbeheer. We streven ernaar het product snel en professioneel binnen 48 uur te leveren, op jouw adres of dat van jouw eindklant.

Pomaz
University

Onder deze noemer organiseren wij met regelmaat scholingen voor klanten in onze professionele scholingsruimte te Geldrop. Tijdens de trainingen zoomen we in op nieuwe producten en technieken. Inzicht en kennis is één van onze belangrijkste pijlers. Kennis over de branche en het product bepaalt immers de kwaliteit van het assortiment en het niveau van ondersteuning. Wij volgen nauwgezet alle ontwikkelingen in ons vakgebied om te blijven voldoen aan de eisen en wensen van zwembadbezitters, zwembadbouwers, exploitanten en fabrikanten. En die kennis willen we delen, want samen weten we er alles van.